Mindenre van erőm Krisztusban, aki megerősít engem!

Mindenre van erőm Krisztusban, aki megerősít engem!

Kedves Olvasóink,

Ahogy egy újabb nap elé nézünk, és a nap sugarai átszűrődnek az ablakon, szeretnék veletek megosztani egy rendkívül inspiráló és bátorító üzenetet: “Minden álmod valóra válhat, ha így élsz!”

Emlékezzünk erre a bibliai igére: “Mindenre van erőm Krisztusban, aki megerősít engem.” (Filippiek 4:13). Ez az igevers arra emlékeztet bennünket, hogy Isten ereje és szeretete által képesek vagyunk megvalósítani álmainkat és elérni céljainkat.

Most egy olyan időszakra lépünk, amikor az Univerzum energiái különösen támogatják álmaink megvalósítását. Az elkövetkező napokban figyeljetek az Univerzum jeleire és üzeneteire. Ezek a jelek lehetnek inspiráló gondolatok, váratlan lehetőségek, vagy akár egy hirtelen felismerés, amely segít nektek meglátni az utatokat!

Az álmok valóra váltásának kulcsa a hit, a kitartás és a pozitív gondolkodás. Mindig tartsátok szem előtt a céljaitokat, és bízzatok abban, hogy képesek vagytok elérni őket. Ne feledjétek, hogy minden lépés, amit a céljaitok felé tesztek, közelebb visz benneteket a megvalósuláshoz.

Ima az álmok megvalósításáért:

Drága Mennyei Atyám, köszönöm a végtelen lehetőségeket, amelyeket az élet nekem nyújt. Kérlek, segíts nekem megtalálni és követni az álmaim útját. Tölts el engem hittel, kitartással és bátorsággal, hogy minden akadályt leküzdve elérjem a céljaimat. Áraszd rám a bölcsességedet és a vezetésedet, hogy minden döntésem a legjobb irányba vezessen. Segíts nekem észrevenni és kihasználni az Univerzum által küldött jeleket és lehetőségeket!

Ámen.

Kedves Olvasóink, hiszem, hogy minden álmod valóra válhat, ha hittel, kitartással és pozitív gondolkodással élsz. Bízzatok abban, hogy az Univerzum mellettetek áll, és támogat benneteket az utatokon!

Áldásokkal és szeretettel töltött napot kívánok, tele lehetőségekkel és csodákkal!

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

365 Nap Pozitív Gondolatokkal


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

Egyetlen mondat amit jegyezz meg: Ez a mantra segít, ha nehéz helyzetbe kerülsz!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével