Nagy pénz bevonzása

Nagy pénz bevonzása

Kedves Olvasónk,

Valószínűleg Te is jól tudod, hogy a gondolataink teremtő erővel bírnak. A pénz, akárcsak minden más az életben, egyfajta energia, és azzal, ahogyan gondolkodunk róla, vagy ahogyan érezzük magunkat vele kapcsolatban, képesek vagyunk vonzani vagy elutasítani azt. Most, ebben a különleges írásban, bemutatom, hogyan vonzhatod be életedbe a nagy pénzt az Univerzum erejével.

1. Tisztítsd meg a gondolataidat

A pénzzel kapcsolatos korlátozó hiedelmeink gyakran a gyermekkorunkból erednek. Ezek a hiedelmek befolyásolják a jelenlegi pénzügyi helyzetünket. Meditációval és pozitív megerősítésekkel tudatosítsd és változtasd meg ezeket a hiedelmeket.

2. Légy hálás

Minden nap fejezd ki háládat azért, amit már birtokolsz. Ezzel magasabb rezgésszintre emelkedsz, amely közelebb hozza a gazdagságot.

3. Vizualizáld a gazdagságot

Az elképzelt képeknek óriási ereje van. Képzeld el, hogy már birtoklod azt a pénzmennyiséget, amit szeretnél, és érezd az ezzel járó örömöt és elégedettséget.

Az elkövetkezendő hónapok jövendőmondása

Ahogy egyre inkább összehangolódsz az energiájával, úgy fogsz ráébredni, hogy az Univerzum végtelenül bőkezű. Sokan közületek tapasztalni kell az anyagi javak váratlan beáramlását az életükbe, legyen az ajándék, örökség, vagy váratlan munkalehetőség. Azok, akik követik ezeket kezdik és igazán hinni a saját értékükben, meglepő változásokat tapasztalni.

Ezen az úton az Univerzummal és a gazdagsággal való kapcsolatod mélyítésében sosem vagy egyedül. Az angyalok és vezetőid mindig melletted állnak, támogatnak és irányítanak.

Amikor megérzed az Univerzum gazdagságának ezen kinyilvánulásait, kérlek, mesélj róla a kommentekben! Ha úgy érzed, hogy ez az írás hasznos volt és inspirált, oszd meg másokkal is. A megosztásokkal az üzenet csak erősebbé válik. Köszönöm, ha visszajelzed, mennyire tetszett az írás.

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

365 Nap Pozitív Gondolatokkal


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

A tartalom nem másolható!