Néha Isten nem adja meg amire vágysz. De nem azért mert nem érdemled meg, hanem mert sokkal jobbat tervez a számodra!

Néha Isten nem adja meg amire vágysz. De nem azért mert nem érdemled meg, hanem mert sokkal jobbat tervez a számodra!

Amikor az ég többet tartogat a számodra: az Isteni teremtés művészete

Kedves Olvasóink,

“Kérjetek, és adatik nektek; keressetek, és találtok; zörgessetek, és megnyittatik nektek.” (Máté 7:7). Mennyi ígéret rejlik ebben az egyszerű üzenetben! De gyakran, amikor ajtók záródnak be előttünk, vagy amikor vágyaink nem teljesülnek, csalódottá válunk. Elfelejtjük, hogy az ajtó, amely nem nyílik meg, nem a mi ajtónk. Néha Isten nem azért nem teljesíti kívánságainkat, mert nem érdemelnénk meg, hanem mert Ő sokkal nagyobb dolgokat szán nekünk!

Hadd meséljek el nektek egy történetet egy fiatal grafikusról, aki szívében egy saját design stúdiót szeretett volna. Nap, mint nap ezen álmodozott, de minden alkalommal, amikor közel került a céljához, valami elrontotta a tervét. Egy nap, miközben bánatában imádkozott, egy suttogó hangot hallott szívében: “Ne azért küzdj, amiért látsz, hanem azért, amit én látok számodra.” Megragadta ezt a mondatot, és hittel kezdett el készülni arra a még ismeretlenre.

És íme, nem sokkal később egy nemzetközi cég ajánlatot tett neki, hogy vezesse új kreatív részlegüket, ami lehetővé tette, hogy sokkal nagyobb hatást gyakoroljon, mint amire egyedül valaha is képes lett volna. Isten nem adta meg neki azt a kicsiny stúdiót, mert Ő egy egész világot szánt neki.

Isten terve mindig nagyobb, mint az álmaink. Ami lehetetlennek tűnik, az csak egy lépés Istennek, hogy megmutassa nekünk, milyen végtelen lehetőségekkel rendelkezünk. Ő tudja a szívünk mélyén lévő igazi vágyainkat, még mielőtt kimondanánk, és már dolgozik azon, hogy megvalósítsa azt, ami igazán megillet minket.

Kedves Olvasók, hogy ha hiszünk Isten terveiben, és képesek vagyunk meghallani az Ő vezetését, akkor szemtanúi leszünk annak, ahogyan az életünk a lehető legjobb módon alakul. Ne hagyjátok, hogy a kétely vagy a csalódás elfeledtesse ezt a mély igazságot veletek.

Kérlek, osszátok meg ezt az üzenetet. Nem csak azért, mert erőteljes emlékeztető mindenki számára, hanem mert a megosztás maga egy cselekedet, amely hitet és reményt sugároz. Amikor megosztjuk a remény szavait, Isten munkához lát a háttérben, és az áldások olyan útvonalon érkeznek, amelyet még el sem tudtunk képzelni.

Legyenek bátrak és kitartóak, mert Isten sokkal jobbat tartogat a számotokra, mint amire valaha is vágytatok!

Áldás és szeretet kísérjen mindenkit az úton, amelyet Isten szőtt az Ő hűséges szövőszékén!

Ámen.

pozitív gondolatok blog


Kedves Olvasóink!

Szívünk mélyéből szeretnénk megköszönni, hogy velünk tartotok ezen a különleges spirituális úton, ahol nap mint nap megosztjuk gondolatainkat, imáinkat és bölcsességünk darabkáit. Kiemelten fontos számunkra, hogy tudjátok: minden, amit itt olvasnak, szívünk és lelkünk mélyéből fakad, és sohasem kérünk érte anyagi ellenszolgáltatást.

Hiszünk abban, hogy a tudás és a bölcsesség, melyet megosztunk, mindenki számára hozzáférhető és ingyenes kell, hogy legyen. Az a hitünk vezérel, hogy a világ egy jobb hely lehet, ha mindenki hozzáfér azokhoz a spirituális eszközökhöz, amelyekkel megvilágíthatja saját életét és környezetét.

Örömmel látjuk, hogy egyre többen csatlakoznak közösségünkhöz, és hálásak vagyunk minden egyes megosztásért, amit tesznek. Ez a gesztus – bár egyszerűnek tűnhet – óriási jelentőséggel bír számunkra. A megosztásokkal nem csak abban segítetek bennünket, hogy továbbra is növekedhessünk és fejlődhessünk, de azt is lehetővé teszitek számunkra, hogy egyre több ember számára világítsuk meg az utat.

Kérjük tehát, ha olyan tartalommal találkoztok oldalunkon, amely mélyen megérinti a szíveteket, vagy útmutatást nyújtanak a mindennapokhoz, ne habozzatok megosztani azt barátaitokkal, családtagjaitokkal, vagy akár a közösségi médiában. Minden megosztás egy újabb lépés a közös úton, amelyet a bölcsesség, az egység és a szeretet világít meg.

Köszönjük, hogy részesei vagytok ennek a csodálatos közösségnek és hogy segítetek fényt és szeretetet vinni a világ minden tájára.

A szeretet és békesség jegyében,

pozitív gondolatok blog


 

Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.