Őrangyalod észrevette, hogy mire van szükséged, és már dolgozik az érdekedben!

Őrangyalod észrevette, hogy mire van szükséged, és már dolgozik az érdekedben!

Kedves Lelkek,

E nap üzenete átöleli szíveteket, mint a tavaszi napfény átöleli a virágokat, kinyitva őket a világ felé. Ezekben a pillanatokban érenetek kell: Őrangyalotok szüntelenül figyel titeket, észrevette, mire van szükségetek, és már dolgozik az érdeketekben!

“Az Úr angyala tábort jár az őt félők körül és kiszabadítja őket..” (Zsoltárok 34:7)

– emlékeztet bennünket arra, hogy sosem vagyunk egyedül. Az Őrangyalok, azok a fénylények, akik az égi világokból érkeztek, hogy vezessenek és vigyázzanak ránk, mindig velünk vannak, készen állnak arra, hogy segítsenek nekünk átvészelni minden vihart.

Amikor úgy érzed, elakadtál, vagy nem látod a kiutat, emlékezz arra, hogy az Őrangyalod már dolgozik a megoldáson. Ez az üzenet nem csupán reményt hoz, hanem egy világos megerősítést is arról, hogy minden, amire vágyunk vagy amire szükségünk van, elérhetővé válik a megfelelő időben.

A következő időszakban figyeljetek a jelekre és a szinkronicitásra életetekben, mert ezek az Őrangyalotok üzenetei számotokra. Lehet, hogy egy váratlan találkozás, egy észrevett idézet, vagy akár egy dallam hozza meg azt a választ, amire vártatok. Ezek az apró csodák arra emlékeztetnek, hogy az Univerzum csodálatos összhangban működik az érdekünkben.

Engedjük meg magunknak, hogy befogadjuk ezt a szeretetteljes gondoskodást, és nyissuk meg szívünket a változások előtt, amelyeket Őrangyalaink előkészítenek számunkra. A szeretet és a fény, amit most küldenek felénk, segít feloldani a régi sebeket és megteremteni az új kezdetekhez szükséges teret.

Hadd zárjam ezt az üzenetet egy rövid imával:

Kedves Égi Atyánk és mindenható Őrangyalaink, hálás szívvel fordulunk felétek. Köszönjük, hogy szüntelenül mellettünk álltok, vezetve és vigyázva lépteinket. Kérünk, adjátok meg nekünk a hitet és erőt, hogy nyitott szívvel és elmével fogadjuk azokat a csodálatos változásokat, amelyeket életünkbe hoztok. Áldjátok meg utunkat bölcsességgel és szeretettel, hogy mindig a fény felé haladhassunk!

Ámen.

Kívánom, hogy ezen üzenet fénye és szeretete vezessen titeket a napokban, megerősítve bennetek a hitet és a tudatot, hogy valóban nem vagytok egyedül.

Szeretettel és fényben,

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

365 Nap Pozitív Gondolatokkal


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!