Pénzügyi energiakapu nyílik, megérkezett a jólét mennyei áldása!

Pénzügyi energiakapu nyílik, megérkezett a jólét mennyei áldása!

Kedves Olvasóink!

Ma egy rendkívüli és gazdagító üzenet érkezett hozzátok, ami a pénzügyi energia kapu megnyílását jelenti. Ez a kapu, amely az égi bőség és jólét áldásait hordozza, most tárva-nyitva áll előttetek, készen arra, hogy beléphessetek rajta!

A Szentírás ezt mondja:

“Azért mondom nektek, kérjetek, és adatik nektek; keressetek, és találtok; zörgessetek, és megnyittatik nektek!” (Lukács 11:9)

E szavak bíztatnak bennünket, hogy aktívan részt vegyünk a saját életünk formálásában, hiszen az Univerzum mindig készen áll arra, hogy megossza velünk bőségét, ha nyitott szívvel és elszánt lélekkel keressük.

Az áldások angyalának üzenete a következő:

“A pénzügyi energiakapu nyitva áll. Lépj be bátran, és engedd, hogy az égi jólét áldásai betöltsék életedet. Bízz az angyali vezetésben, mely segít abban, hogy a helyes döntéseket hozd meg, és a legtöbbet hozd ki ebből az energiából!”

A következő hetekben több jelet és lehetőséget fogtok észrevenni, amelyek arra mutatnak, hogy itt az ideje a pénzügyi javulásnak és bőségnek. Lehet, hogy új munkalehetőségek, befektetési javaslatok, vagy váratlan pénzügyi nyereség formájában érkeznek ezek az áldások. Figyeljetek a környezetetekre, és legyetek nyitottak az új lehetőségekre, amelyek elősegíthetik pénzügyi jóléteteket.

Most pedig, hogy maximálisan kihasználjuk ezt az angyali áldást, mondjuk el együtt ezt az imát:

“Drága Mennyei Atyánk és Szeretett Angyalaink, hálás szívvel köszönjük a bőséget és jólétet, amelyek most előttünk állnak. Kérünk, segíts nekünk, hogy bölcsen és szeretettel használjuk fel azokat az erőforrásokat, amelyeket az Univerzum bőségesen szán nekünk. Tölts el minket bátorsággal, hogy nyitott szemmel és szívvel fogadjuk és használjuk fel a pénzügyi lehetőségeket, amelyek elénk kerülnek. Adj erőt, hogy a megszerzett jóléttel másokon is segíthessünk, és így továbbadhassuk áldásaidat!

Ámen.”

Kedves lelkek, emlékezzetek, hogy az égi bőség nem csupán a pénzügyi jólétben nyilvánul meg, hanem abban is, hogy hogyan használjuk fel azokat az erőforrásokat, amelyeket kapunk, hogy jobbá tegyük a saját életünket és másokét is. Lépjetek be bátran ebbe az energiakapuba, és éljétek meg az élet bőségét minden formában!

Szeretettel és fényben,

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

365 Nap Pozitív Gondolatokkal


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!