Sámuel Arkangyal gyógyító imája, a legerősebb fohász az univerzumban! – A gyógyulás kulcsa a kezedben van

Sámuel Arkangyal gyógyító imája, a legerősebb fohász az univerzumban! – A gyógyulás kulcsa a kezedben van!

Kedves Olvasóm!

Ma egy olyan különleges imát osztok meg veled, amely megváltoztathatja az életedet. Ez nem más, mint Sámuel Arkangyal gyógyító imája – a legerősebb fohász az egész univerzumban! Ez az ima olyan hatalmas erővel bír, hogy képes átalakítani a testedet, a lelkedet és az egész valódat!

Mielőtt felfedném ezt a csodálatos imát, szeretném, ha egy pillanatra elcsendesednél és megnyitnád a szívedet. Képzeld el, hogy egy mennyei fényből szőtt lépcsőn állsz, amely egyenesen Sámuel Arkangyal birodalmába vezet. Érezd, ahogy a gyógyító energia körülölel, és felkészít az ima befogadására.

Most pedig íme, Sámuel Arkangyal gyógyító imája:

“Ó, dicsőséges Sámuel Arkangyal, Te, aki a gyógyítás és az isteni fény hordozója vagy! Alázattal kérlek, áraszd el a testemet, lelkemet és szellememet a Te mennyei gyógyító energiáddal. Tisztítsd meg minden sejtjét a lényemnek, és töltsd meg őket az élet és az egészség erejével. Kérlek, távolíts el minden betegséget, fájdalmat és szenvedést, és helyettesítsd őket tökéletes harmóniával és egyensúllyal. Segíts nekem, hogy felismerjem és kiküszöböljem életem minden olyan aspektusát, amely akadályozza a teljes gyógyulásomat. Köszönöm, Sámuel Arkangyal, hogy meghallgatsz és meggyógyítasz engem. Az isteni Teremtő nevében kérem ezt.

Ámen.”

Ez az ima egy varázslatos kapu a gyógyulás mennyei birodalmába. Amikor elmondod ezeket a szavakat, képzeld el, ahogy Sámuel Arkangyal gyógyító fénye átjárja a testedet. Érezd, ahogy az isteni szeretet és béke hullámai átmossák a lelkedet, és eltávolítanak minden negatív energiát.

De ne feledd, a gyógyulás nem mindig azonnali. Néha időre van szükség, hogy a csoda teljesen kibontakozzon. Az ima ereje akkor mutatkozik meg igazán, amikor rendszeresen és mély hittel mondod. Tedd ezt a fohászt a napi rutinod részévé, és figyeld meg, ahogy apró és nagy csodák kezdenek történni az életedben.

Sámuel Arkangyal imája nem csak a fizikai betegségekre hat, hanem a lelki sebeket is gyógyítja. Segít elengedni a múlt fájdalmait, megbocsátani másoknak és önmagadnak, és új reménnyel tekinteni a jövőbe. Ez az ima egy isteni ölelés, amely átölel és megerősít téged minden szinten.


Az ima felfedezése

Olivia egy fiatal kutató volt, aki évek óta tanulmányozta az ősi kultúrákat. Egy nap egy távoli hegyi faluban bukkant egy rejtélyes kőtáblára, amelyen ismeretlen írásjelek voltak. Hónapokig dolgozott a szöveg megfejtésén, míg végül rájött, hogy egy ősi imát talált.

Az ima szavai mélyen megérintették Oliviát. Bár korábban nem volt vallásos, úgy érezte, mintha ez az ima egyenesen hozzá szólna. Elkezdte minden nap elmondani, és fokozatosan észrevette, hogy az élete változni kezd. Nyugodtabbá vált, tisztábban látta a céljait, és mélyebb kapcsolatot érzett a világgal és az emberekkel maga körül.

Olivia rájött, hogy az ima nem csupán szavak sora, hanem egy kapu a lélek mélyebb rétegeihez. Az ősi szöveg felfedezése nemcsak a karrierjét változtatta meg, hanem az egész életét is. Az ima ereje átalakította őt, és egy olyan utat nyitott meg előtte, amelyről korábban nem is álmodott.

Az ima gyógyító ereje

Mark egy középkorú férfi volt, aki súlyos depresszióval küzdött. Évek óta járt terápiára és szedte a gyógyszereket, de semmi sem segített igazán. Egyik este, amikor már teljesen reménytelennek érezte a helyzetét, eszébe jutott egy régi ima, amit a nagymamájától tanult gyerekkorában.

Bár szkeptikus volt, Mark úgy döntött, nincs vesztenivalója. Elkezdte minden este elmondani az imát, eleinte csak gépiesen ismételve a szavakat. De ahogy teltek a napok, valami megváltozott. Az ima kezdett mélyebb értelmet nyerni számára.

Néhány hét után Mark észrevette, hogy reggelente könnyebben kel fel, és már nem érzi olyan nyomasztónak a napjait. Az ima segített neki más szemszögből nézni az életét, és lassan újra felfedezni az öröm és a hála érzését.

Három hónap elteltével Mark orvosa meglepődve tapasztalta a jelentős javulást páciense állapotában. Mark tudta, hogy bár a terápia és a gyógyszerek is fontosak voltak, az igazi áttörést az ima hozta el. Az a néhány perc, amit minden este az imával töltött, fokozatosan gyógyította meg a lelkét, és adott neki erőt ahhoz, hogy újra teljes életet éljen.

Mark története példa arra, hogy az ima ereje gyakran rejtett és fokozatos, de mély és tartós változásokat hozhat az ember életében. Az ima nem csupán szavak ismétlése, hanem egy belső utazás, amely gyógyuláshoz és átalakuláshoz vezethet.

Ezek a történetek emlékeztetnek minket arra, hogy az ima ereje sokféle formában megnyilvánulhat, és gyakran olyan módon érinti meg az életünket, amelyre nem is számítottunk. Az ima nem csak vigaszt és reményt nyújt, de valódi gyógyulást és átalakulást is hozhat, ha nyitott szívvel és kitartással gyakoroljuk.


Ne tartsd meg magadnak ezt a csodálatos ajándékot! Oszd meg Sámuel Arkangyal imáját a szeretteiddel, barátaiddal, és mindenkivel, akiről úgy érzed, hogy szüksége lehet rá. Hiszen a szeretet és a gyógyulás olyan ajándékok, amelyek megsokszorozódnak, ha továbbadod őket.

Emlékezz, te is egy isteni csoda vagy, és megérdemled a tökéletes egészséget és boldogságot. Bízz Sámuel Arkangyal imájának erejében, és engedd, hogy az isteni gyógyulás átformálja az életedet.

Ne felejtsd el kommentben leírni a “köszönöm” szót, hogy a gyógyulás még gyorsabban megérkezzen az életedbe Sámuel Arkangyal áldásával!

Szeretettel,

Gábor

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/