Sámuel Arkangyal védelmező imája: Az Ősi Erő, amely vezet és védelmez

Sámuel Arkangyal védelmező imája: Az Ősi Erő, amely vezet és védelmez!

Kedves Olvasóink, ma egy csodálatos és erőteljes üzenettel érkezem hozzátok, amelynek központjában Sámuel Arkangyal áll, az ősi őrző és vezető, aki különleges védelmező imával segít azoknak, akik tiszta szívvel hisznek benne. Ez a szent imádság nem csupán segítséget nyújt az élet kihívásaihoz, hanem a jövőt is megmutatja. Azok, akik befogadják az ősi erőt, megtapasztalják a védelmet és a vezetést az életük minden területén. Engedd meg, hogy átadjuk az ősi védelmező imát, egy áldást és egy jövendőmondást, inspirálhassuk egymást a hitben és a szeretetben!

Sámuel Arkangyal Védelmező Imája

Ó, hatalmas Sámuel Arkangyal, Te, aki az ősi őrző és vezető vagy, Kérünk, vezess szent fényeddel bennünket, védj meg minden rossztól és veszélytől, és vezess bölcsességeddel az igazság útján. Tölts el minket a te védelmező erőddel, Hogy szívünkben és lelkünkben mindig ott lehegyél. Segíts nekünk, hogy a tiszta hit és szeretet útján járjunk, És megtapasztaljuk az égi békét és boldogságot!

Ámen.

Áldás

Sámuel Arkangyal áldása kísérjen benneteket minden nap, minden pillanatban. Legyen jelenléte erőt adó fény a sötétségben, és biztos pont a bizonytalanságban. Áldása legyen veletek minden lépésetekben, hogy megtapasztaljátok az ősi erő és védelem csodáját!

A közelgő időszakban azok, akik befogadják Sámuel Arkangyal védelmező imáját és hittel követik az ősi erőt, megtapasztalják az életükben bekövetkező csodákat és áttöréseket. Az útjukat érő kihívások és nehézségek csak megerősítik őket, és még közelebb viszik őket a céljaik eléréséhez. Sámuel Arkangyal vezetése és védelme mindig velünk lesz, mint egy lágy szellő, ami vezet és megóv bennünket.

Kedves Olvasónk, ha úgy érzed, hogy ez az üzenet megszólított, és szeretnéd, hogy mások is megismerjék Sámuel Arkangyal védelmező imáját és áldását, ne habozz megosztani ezt a cikket. Terjesszük együtt az ősi erő és védelem üzenetét, hogy mindenki megtapasztalhassa az angyali segítség és irányítás csodáját az életében. Ne feledjük, hogy az egymás közötti megosztás ereje hatalmas változásokat hozhat létre az életünkben!

Szeretettel és reménnyel,

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

A titkos arany ima, amely minden problémát megold az életedben! Használd bátran, amikor szükséged van rá!

Az imádság, ami visszahozza az elveszett reményt: használd, amikor minden elveszettnek tűnik!

Ez az imádság megszabadít a negatív energiáktól, megtisztítja az otthonod és boldogságot hoz az életedbe!


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

365 Nap Pozitív Gondolatokkal


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Az angyali számok titkos üzenete, ezt jelentik a felbukkanó számok az életünkben!