Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője

Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője

Szeretett Olvasóink!

Sokunk életében eljön az a pillanat, amikor úgy érezzük, hogy minden reményünk elszállt. Ilyenkor keressük a vigaszt, a hitet és a csodát, ami visszaadja nekünk az erőt, hogy tovább lépjünk. De mi lenne, ha mondanék neked egy titkot? Egy olyan titkot, amely számtalan ember életét megváltoztatta már szerte a világban. Ez a titok nem más, mint Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője!

Ki volt Szent Rita?

Szent Rita Cascia-i szentje, aki a 15. században élt Olaszországban. Élete során számtalan nehézséggel kellett szembenéznie, többek között egy nehéz házassággal és a gyermekei elvesztésével. Ám ő sosem veszítette el a hitét, és imái révén csodálatos dolgokat ért el. Ezért is vált a remény, a lehetetlen helyzetek megoldásának és a mély spirituális erő szimbólumává.

A lehetetlen kívánságok teljesítője

Szent Rita különleges patronálása a lehetetlennek tűnő helyzetekben való segítségkérés. Sokan fordulnak hozzá, amikor úgy érzik, hogy minden más lehetőség kimerült. És hihetetlen módon, az imák gyakran választ kapnak. Akár egy reménytelennek tűnő egészségügyi diagnózis, akár egy törékeny kapcsolat helyreállítása, Szent Rita közbenjárása új reményt és gyógyulást hozhat.

Imádság Szent Ritához

Drága Szent Rita, a lehetetlen helyzetek védőszentje, hozzád fordulok a nehéz időben. Kérlek, légy közvetítőm és vezess engem a remény és a gyógyulás útján. Add meg nekem a bátorságot, hogy szembenézzek a kihívásokkal, és a hitet, hogy sosem veszítsem el a reményt!

Ámen.

Szent Rita áldása:

Legyen veled Szent Rita áldása, hogy megtaláld a fényt a legsötétebb napokon, és soha ne feledd: nincs olyan helyzet, ami túl nehéz lenne a hit számára. A remény virágai mindig kibontakoznak, még a legkeményebb kősziklán is!

Az elkövetkező időszakban különleges változásokat hozhat életedbe Szent Rita közbenjárása. Nyisd meg a szíved, és fogadd el a változásokat, mert ezek vezetnek el a legnagyobb áldásokhoz. Ne félj kérni, mert az ég mindig meghallgat!

Ha érezted már azt, hogy egy lehetetlen helyzetben vagy, és hitet kaptál Szent Rita történetén keresztül, oszd meg ezt a cikket másokkal! Engedd, hogy a remény üzenete eljusson mindenkihez, aki szükséges lehet rá. Egy megosztással nemcsak erőt adhatsz másoknak, de egy lépést tehetsz afelé, hogy a világ egy kicsit jobb hely legyen.

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

365 Nap Pozitív Gondolatokkal


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!