Szerencse Ima, amikor úgy érzed, hogy kifogytál az áldásokból!

Szerencse Ima, amikor úgy érzed, hogy kifogytál az áldásokból!

Kedves Lelkek!

Érezhetjük úgy néha, hogy a világ ellenünk fordul és a szerencse elhagyott minket. De az Angyalok, akik mindig körülöttünk vannak, emlékeztetnek arra, hogy nem vagyunk egyedül, és minden nehézség mögött rejlik egy áldás és lehetőség a fejlődésre és megújulásra.

Az ég angyalai üzenik, hogy a következő napokban figyelj a jelekre és az útmutatásokra, amelyeket ők küldenek számodra. Minden egyes lépésedet figyelemmel kísérik, és segítenek megtalálni az utat a bőség, a boldogság és a lelki béke felé.


Íme a szerencse imája:

Drága Isten és égi Angyalok!

Köszönöm, hogy mindig mellettem álltok és vigyáztok rám. Kérlek titeket, segítsetek megtalálni az utat a szerencse, a bőség és a boldogság felé. Segítsetek átlépni az akadályokat, és erősítsetek meg a hitben és a reményben, amikor úgy érzem, hogy elfogytak az áldások.

Nyissátok meg szívemet és lelkemet, hogy észrevehessem a körülöttem lévő csodákat és lehetőségeket. Engedjétek meg, hogy az élet minden területén a szerencse kísérjen, és segítsetek megtalálni az utat a sikerhez és a megvalósításhoz.

Áldom a neveteket, és hálás vagyok azért, hogy mindig itt vagytok nekem, amikor szükségem van rátok. Ámen.


Áldás a mai napra:

“Legyen az életed telis-tele szeretettel, bőséggel és boldogsággal. Az angyalok vezessenek azon az úton, ahol a legtöbb jót és áldást találod!”

Ha elolvasod ezt az üzenetet és megosztod másokkal, az angyali energia megerősödik, és mindenkit elér, akinek szüksége van rá. Írd meg kommentben a “köszönöm” szót, és az angyali energia személyesen is rád talál!

Szeretettel és áldással,

pozitív gondolatok blog


Kedves Olvasóink!

Szívünk mélyéből szeretnénk megköszönni, hogy velünk tartotok ezen a különleges spirituális úton, ahol nap mint nap megosztjuk gondolatainkat, imáinkat és bölcsességünk darabkáit. Kiemelten fontos számunkra, hogy tudjátok: minden, amit itt olvasnak, szívünk és lelkünk mélyéből fakad, és sohasem kérünk érte anyagi ellenszolgáltatást.

Hiszünk abban, hogy a tudás és a bölcsesség, melyet megosztunk, mindenki számára hozzáférhető és ingyenes kell, hogy legyen. Az a hitünk vezérel, hogy a világ egy jobb hely lehet, ha mindenki hozzáfér azokhoz a spirituális eszközökhöz, amelyekkel megvilágíthatja saját életét és környezetét.

Örömmel látjuk, hogy egyre többen csatlakoznak közösségünkhöz, és hálásak vagyunk minden egyes megosztásért, amit tesznek. Ez a gesztus – bár egyszerűnek tűnhet – óriási jelentőséggel bír számunkra. A megosztásokkal nem csak abban segítetek bennünket, hogy továbbra is növekedhessünk és fejlődhessünk, de azt is lehetővé teszitek számunkra, hogy egyre több ember számára világítsuk meg az utat.

Kérjük tehát, ha olyan tartalommal találkoztok oldalunkon, amely mélyen megérinti a szíveteket, vagy útmutatást nyújtanak a mindennapokhoz, ne habozzatok megosztani azt barátaitokkal, családtagjaitokkal, vagy akár a közösségi médiában. Minden megosztás egy újabb lépés a közös úton, amelyet a bölcsesség, az egység és a szeretet világít meg.

Köszönjük, hogy részesei vagytok ennek a csodálatos közösségnek és hogy segítetek fényt és szeretetet vinni a világ minden tájára.

A szeretet és békesség jegyében,

pozitív gondolatok blog


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

Egyetlen mondat amit jegyezz meg: Ez a mantra segít, ha nehéz helyzetbe kerülsz!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével