Szeretet és remény fénye: Jézus üzenete Advent negyedik vasárnapjára, Szentestére

Szeretet és remény fénye: Jézus üzenete Advent negyedik vasárnapjára, Szentestére

Kedves Olvasóink,

Ahogy elérkeztünk advent negyedik vasárnapjához és a szentestéhez, 2023. december 24-hez, szeretnék veletek megosztani egy mély és meghitt üzenetet, amely hittel és reménnyel tölt el bennünket.

Ezen a különleges napon, Jézus üzenete átöleli a szívünket és a lelkünket!

Jézus üzenete Advent negyedik vasárnapjára, szentestére:

“Ne féljetek, mert íme, hozok nektek nagy örömhírt, amely az egész népnek örömére szolgál: ma született nektek a Megváltó…” (Lukács 2:10-11). Ebben az idézetben Jézus születésének híre arra emlékeztet bennünket, hogy az öröm és a remény mindig velünk van, és különösen érezhető a mai estén!

A mai napra szóló üzenetem az, hogy ezen a szentestén különleges áldások érkeznek az életetekbe. Ez az áldás lehet a szeretet, a családi összetartozás, a belső béke vagy egy új kezdet érzése. Hiszem, hogy Jézus születésének éjszakája megvilágítja az utatokat és új reményt hoz a szívetekbe!

A szeretet és a megbocsátás ünnepe

Töltsétek ezt a szentestét a szeretet és a megbocsátás jegyében. Gyújtsatok gyertyát, imádkozzatok, meditáljatok, és engedjétek, hogy a szeretet fénye átjárja otthonaitokat és szíveteket. Törekedjetek a családi kapcsolatok megerősítésére és a szeretet megosztására mindazokkal, akikkel együtt töltitek ezt a különleges estét!

Kedves Olvasóink, fogadjátok el Jézus üzenetét az advent negyedik vasárnapján és a szentestén, és engedjétek, hogy a szeretet és a remény betöltse a lelketeket. Áldott és szeretetteljes szentestét kívánok mindannyiótoknak!

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

365 Nap Pozitív Gondolatokkal


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

Egyetlen mondat amit jegyezz meg: Ez a mantra segít, ha nehéz helyzetbe kerülsz!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

A tartalom nem másolható!