Találd meg, ismerd fel a lelki társad, aki már ott van a közeledben!

Találd meg, ismerd fel a lelki társad, aki már ott van a közeledben!

Ahogy Joel Osteen szokta mondani, “Isten nem véletlenül hozta össze az életeteket.” Ma egy rendkívüli üzenetet hoztam nektek, egy olyan titokról szól, amelyet sokan keresnek közületek. Beszélünk a lelki társakról, és arról, hogy hogyan találhatjátok meg és ismerhetitek fel azt a különleges személyt, akit Isten már elhelyezett az útjaitokban.

“Két ember jobb, mint egy, mert jutalmuk a munkájukért nagyobb.” (Prédikátor 4:9)

Gondoljunk csak Sarahra, aki mindig azt hitte, a lelki társa valahol a távolban vár rá. Az időt állandó kereséssel töltötte, de végül nem talált senkit, aki igazán közel állt volna a szívéhez. Aztán egy nap, miközben egy régi barátnak segített egy nehéz időszakban, rájött, hogy a barátságuk mélysége és összhangja valójában sokkal nagyobb, mint amit eddig észrevett belőle. Évek óta ott volt mellette a lelki társa, csak fel kellett ismernie.

Hasonlóképpen, néha olyan mélyen keressük azt a különleges valakit, hogy figyelmen kívül hagyjuk azokat, akik már ott vannak mellettünk. Isten finoman sző az életünk szövetébe embereket, akik tükrözik szívünk mélységét. Ezek a karmikus kapcsolatok gyakran már jelen vannak életünkben, csak meg kell tanulnunk felismerni és értékelni őket.

Hiszem, hogy az elkövetkező hónapokban sokan közületek felfedezitek majd azt a különleges emberi kapcsolatot, amit Isten az életetekbe szánt. Nem lesz szükség nagy keresésekre vagy utazásokra; nyissátok meg a szemeteket és a szíveteket, és meglátjátok, hogy a lelki társatok már ott áll a közeletekben.

Kérem, hogy osszátok meg ezt az üzenetet. Nem tudhatjátok, ki olvassa ezt éppen abban a pillanatban, amikor szüksége van rá. Amikor megosztjátok az Isten igéjét és szeretetét, nem csak egy információt adtok tovább, hanem a hitet, reményt és az áldás lehetőségét is.

Ne feledjétek, Isten mindenkit szeret és mindenkit megáldott azzal a képességgel, hogy megtalálja és felismerje a lelki társát. Legyetek nyitottak és türelmesek, és a végtelen szeretet, amit Isten szán nektek, feltárul előttetek.

“Bízzál az Úrban teljes szívből, és ne a magad eszére támaszkodj! Minden utadon gondolj rá, és ő egyengetni fogja ösvényeidet!” (Példabeszédek 3:5)

Emlékezzetek erre a versre, miközben továbbra is keresitek és építitek a kapcsolatokat az életetekben.


Imádság a lelki társért:

Mennyei Atyám, a szeretet és az összeköttetés forrása,

Hálát adok Neked a végtelen szeretetedért és gondoskodásodért. Nyitott szívvel állok előtted, kérlek, vezess az igaz szeretet felé. Tisztítsd meg szívemet, hogy képes legyek befogadni és adni a szeretetet, Amit Te oly bőségesen árasztasz ránk.

Kérlek, Atyám, mutasd meg nekem a jeleket, vezess az utamon, Hogy felismerjem és megtaláljam azt a különleges személyt, Aki lelki társamként mellettem állhat ebben az életben, Akit Te már kijelöltél számomra.

Tölts el engem türelemmel és bölcsességgel, Hogy megértsem az időzítésed tökéletes voltát, És ne siess el semmit, ami a Te kezed műve. Tedd, hogy a kapcsolataim tiszták és igazak legyenek, És hogy minden szeretetem tükrözze a Te szeretetedet.

Öleld körül lelki társamat is a Te védelmeddel, És segíts neki felkészülni az útra, ami előttünk áll. Tedd, hogy egymásra találásunk olyan legyen, Mint a két folyó egyesülése, erőteljes és zavartalan.

Add, hogy mindketten nyitottak és hálásak legyünk a szereteted ajándékaiért, És hogy közösen még több szeretetet hozhassunk a világba. Áldd meg az útjainkat, hogy együtt járhassuk azt az utat, Amelyre Te hívtál minket.

A hit, a remény és a szeretet nevében kérlek,

Ámen.


Az Úr bőséges áldásában bízva,

Üdvözlettel,

pozitív gondolatok blog


Kedves Olvasóink!

Szívünk mélyéből szeretnénk megköszönni, hogy velünk tartotok ezen a különleges spirituális úton, ahol nap mint nap megosztjuk gondolatainkat, imáinkat és bölcsességünk darabkáit. Kiemelten fontos számunkra, hogy tudjátok: minden, amit itt olvasnak, szívünk és lelkünk mélyéből fakad, és sohasem kérünk érte anyagi ellenszolgáltatást.

Hiszünk abban, hogy a tudás és a bölcsesség, melyet megosztunk, mindenki számára hozzáférhető és ingyenes kell, hogy legyen. Az a hitünk vezérel, hogy a világ egy jobb hely lehet, ha mindenki hozzáfér azokhoz a spirituális eszközökhöz, amelyekkel megvilágíthatja saját életét és környezetét.

Örömmel látjuk, hogy egyre többen csatlakoznak közösségünkhöz, és hálásak vagyunk minden egyes megosztásért, amit tesznek. Ez a gesztus – bár egyszerűnek tűnhet – óriási jelentőséggel bír számunkra. A megosztásokkal nem csak abban segítetek bennünket, hogy továbbra is növekedhessünk és fejlődhessünk, de azt is lehetővé teszitek számunkra, hogy egyre több ember számára világítsuk meg az utat.

Kérjük tehát, ha olyan tartalommal találkoztok oldalunkon, amely mélyen megérinti a szíveteket, vagy útmutatást nyújtanak a mindennapokhoz, ne habozzatok megosztani azt barátaitokkal, családtagjaitokkal, vagy akár a közösségi médiában. Minden megosztás egy újabb lépés a közös úton, amelyet a bölcsesség, az egység és a szeretet világít meg.

Köszönjük, hogy részesei vagytok ennek a csodálatos közösségnek és hogy segítetek fényt és szeretetet vinni a világ minden tájára.

A szeretet és békesség jegyében,

pozitív gondolatok blog