Találkozz ezzel a csodás angyallal: Luminael, a belső fény útmutatója!

Találkozz ezzel a csodás angyallal: Luminael, a belső fény útmutatója!

Segíts jobbá válni, kérlek értekeld a poszt végén,  mennyire tetszett amit olvastál!

A világ tele van rejtett csodákkal, és nincs ez másképpen az angyali birodalommal sem. Ma szeretném bemutatni nektek Luminaelt, a Belső Fény Útmutatóját. Luminael egy kevésbé ismert angyal, mégis hihetetlenül nagy hatással lehet az életünkre, ha megismerjük és befogadjuk őt.

Luminael az az angyal, aki a belső fény erejét és ragyogását hordozza magában. Feladata, hogy segítsen nekünk megtalálni és felfedezni a belső fényünket, amely képes a sötétséget elűzni és világosságot hozni életünkbe. Luminael az a csodálatos lény, aki segít nekünk felismerni a saját erőnket, szeretetünket és bölcsességünket.

Ezen felül Luminael képes azokhoz is eljutni, akik a legmélyebb sötétségben találják magukat. Ő az a ragyogó angyal, aki képes felgyújtani a remény lángját még a legreménytelenebb helyzetekben is. Az ő fénye átjárja a leghűvösebb éjszakát, és képes meghozni a hajnal első fényét.

Luminael üzenete ez:

“Ne félj a sötétségtől. A belső fényed erősebb minden sötétségnél. Bízz a belső fényedben, bízz önmagadban. A remény mindig ott van, még a legnehezebb időkben is.”

Az alábbi angyali ima segíthet elérni Luminael-t:

“Ó, Luminael, Belső Fény Útmutatója, kérlek, segíts nekem meglátni a belső fényemet. Segíts nekem, hogy erőt merítsek belőle, és hogy ezzel a fényel erősíthessem a reményt és a szeretetet az életemben. Ámen.”

Egy bibliai idézet, amely inspirálhat minket Luminael üzenetének megértésében: “A belső ember pedig napról napra megújul.” – 2 Korinthus 4:16

Ez az üzenet mindannyiunk számára szól. Bízzunk a belső fényünkben, bízzunk a saját erőnkben. Engedjük, hogy Luminael angyal segítsen nekünk felfedezni és megerősíteni a belső fényünket.

Ha úgy érzed, hogy ez a cikk segített neked, oszd meg a közösségeddel, hogy ők is megismerhessék Luminael-t, a Belső Fény Útmutatóját. Luminael üzenete – a belső fény ereje és ragyogása – mindannyiunk számára fontos, és mindenkihez el kell jutnia. Köszönöm, hogy velem tartottál ezen a csodálatos úton, és várom a további találkozásokat. Áldás neked!

Áldásokkal,

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

A tartalom nem másolható!