Te is a fény egy darabkája vagy!

Te is a fény egy darabkája vagy!

Drága Ragyogó Lelkek!

Ma egy olyan üzenetet hozok nektek az angyalok birodalmából, amely arra emlékeztet benneteket, hogy mindannyian a fény egy darabkái vagytok. Függetlenül attól, hogy milyen kihívásokkal néztek szembe, vagy mennyire érzitek magatokat elveszettnek néha, a lelketek mélyén ott ragyog az isteni szikra, amely összeköt benneteket a Teremtővel és egymással.

Jézus maga mondta: “Ti vagytok a világ világossága.” (Máté 5:14) Igen, mindannyiunkban ott rejlik a fény magva, amely arra hivatott, hogy beragyogja a világot. Az angyalok most azt üzenik, hogy ideje felismerni és felszabadítani ezt a belső ragyogást, hogy betölthessétek isteni küldetéseteket.

Engedjétek meg, hogy felvázoljam, milyen csodálatos átalakulás vár rátok, amikor tudatosítjátok magatokban, hogy a fény gyermekei vagytok! Ahogy elkezditek sugározni a szeretetet és a békét, úgy vonzotok magatokhoz egyre több jót és szépséget. Ne lepődjetek meg, ha azt veszitek észre, hogy a környezetetek is pozitív irányba változik! Az angyalok már most azon munkálkodnak, hogy a fényeteken keresztül gyógyulást és harmóniát hozzanak ebbe a világba.

Íme a Fény Angyalának szavai:

“Drága Gyermekem!

Te a Teremtő fényének egy ragyogó szikrája vagy, aki azért jött erre a földre, hogy szeretetet és békét hozzon. Soha ne feledd, hogy a lelked mélyén ott pulzál az isteni világosság, amely legyőzhetetlen erővel bír. Én mindig melletted állok, és segítek felszítani benned ezt a lángot. Engedd, hogy a fényed beragyogja a szívedet és a környezetedet! Hidd el, hogy a jelenléted gyógyít és fölemel másokat, mert te magad is a szeretet egy darabkája vagy.”

Most pedig mondjunk együtt egy fényimát:

“Mennyei Atyám, köszönöm, hogy a Te fényedből születtem, és örökre hozzád tartozom. Kérlek, segíts felismernem és kibontakoztatnom a bennem rejlő isteni szikrát! Adj erőt és bátorságot, hogy a szeretet és a béke fényét sugározzam a világba. Hadd legyek a Te eszközöd, hogy gyógyulást és reményt hozzak mindenhová, ahová csak megyek. Tudom, hogy a lelkem mélyén örökké ott ragyog a Te jelenléted, és ez ad erőt, hogy betöltsem a küldetésemet.

Ámen.”

Kedveseim, emlékezzetek rá, hogy ti is a fény gyermekei vagytok, akik azért jöttek, hogy szeretetet hozzanak ebbe a világba! Engedjétek, hogy az angyalok segítsenek kibontakoztatni a belső ragyogásotokat, és meglátjátok, milyen csodákat birtok teremteni. Ragyogjatok bátran és kitartóan, mert a fényetek nélkülözhetetlen ajándék a Föld számára!

A fény szeretetében,

Gábor

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/

A tartalom nem másolható!