Te is megérdemled a csodákat!

Te is megérdemled a csodákat!

Drága Olvasóink!

Ma egy olyan üzenetet kaptam az angyaloktól, amely mindannyiunk szívét megérinti. Arról szól, hogy minden ember megérdemli a csodákat, függetlenül attól, hogy mit gondol magáról vagy mit sugall neki a világ. Az angyalok azt üzenik, hogy mindannyian a Teremtő szeretett gyermekei vagyunk, akik azért jöttek erre a világra, hogy megtapasztalják az élet varázsát és beteljesítsék isteni küldetésüket.

János apostol gyönyörűen fogalmazza meg ezt az igazságot: “Lássátok meg, milyen nagy szeretetet tanúsított irántunk az Atya: Isten gyermekeinek neveznek minket, és azok is vagyunk.” (1 János 3:1) Igen, a Mennyei Atya végtelen szeretettel tekint ránk, és azt akarja, hogy megéljük a nekünk szánt csodákat. Az angyalok most arra bátorítanak minket, hogy nyissuk meg a szívünket, és engedjük be az áldásokat az életünkbe.

Engedjétek meg, hogy megosszak veletek egy látomást a rátok váró csodákról! Ahogy elkezditek elhinni, hogy méltók vagytok a jóra, úgy manifesztálódnak körülöttetek a vágyaitok. Ne lepődjetek meg, ha váratlan ajándékokat és lehetőségeket kaptok a sorstól! Az angyalok már most azon dolgoznak, hogy valóra váltsák a szívetekben rejlő álmokat.

Figyeljünk a Csodák Angyalának szavaira:

“Drága Gyermekem!

Te is megérdemelsz minden szépséget és csodát, amit az élet kínál. Ne hagyd, hogy a kételyek és a félelmek elhomályosítsák a ragyogásodat! Én mindig melletted állok, és emlékeztetlek az értékedre. Képzeld el, ahogy a szíved megnyílik, és befogadja mindazt a jót, amit a Teremtő neked szánt! Hidd el, hogy méltó vagy a szeretetre, az örömre és a csodákra – mert pontosan ezért jöttél erre a világra!”

Most pedig mondjunk együtt egy megerősítő imát:

“Szerető Istenem, ma elfogadom, hogy megérdemlem a csodákat. Arra kérlek, segíts elhinnem, hogy méltó vagyok a szeretetedre és a kegyelmedre! Szabadíts meg a kétségektől és a félelmektől, amelyek visszatartanak attól, hogy befogadjam az áldásaidat. Add, hogy nyitott szívvel és bizalommal fogadjam mindazt a jót, amit nekem szánsz! Tudom, hogy a Te szemedben értékes és szeretett gyermeked vagyok, aki megérdemli a legszebb csodákat.

Ámen.”

Kedveseim, engedjétek, hogy az angyalok szeretete átjárja a szíveteket, és elhozza nektek a megérdemelt csodákat! Merjétek elhinni, hogy méltók vagytok az élet legszebb ajándékaira, és nyissátok meg a lelketeket a végtelen lehetőségek előtt. Ne feledjétek: a Teremtő azért hozott világra titeket, hogy megtapasztaljátok a csodák varázslatos birodalmát!

A csodák fényében,

Gábor

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/

A tartalom nem másolható!