Telihold áldása: az ima ereje a terhek elengedésében

Telihold áldása: az ima ereje a terhek elengedésében

Kedves Olvasóink,

Ma egy különleges témát hoztam nektek: “A mai imád a telihold energiájával feltöltve indul útra Isten felé! A mai nap a terhektől való megszabadulásról szól!”Szeretném megvilágítani, hogyan használhatjuk a telihold energiáját, hogy megszabaduljunk terheinktől és közelebb kerüljünk Istenhez.

A telihold energia és az ima ereje

“Az Úr pedig azt mondja: ‘Könnyebbítsd meg a jármot, és vedd le a vállról a terhet, és az elnyomó botját töröld össze.'” (Ézsaiás 58:6). Ez a bibliai idézet arra inspirál minket, hogy a telihold idején még inkább forduljunk Isten felé, és kérelmezzük Őt, hogy szabadítsa meg minket minden terhünktől.

A terhektől való megszabadulás és a lelki megújulás

A mai nap ígérete, hogy amikor imáinkat a telihold energiájával töltjük fel, és Istenhez fordulunk, Ő meghallgat minket és segít megszabadulni terheinktől. A telihold ideje egy lehetőség a megújulásra, a felfrissülésre, és arra, hogy újra megerősödjünk a hitünkben.

A mai nap az újrakezdés és a megújulás napja lesz számotokra. Ahogy a telihold fénye betölti az eget, úgy töltse be az Úr fénye a szíveteket, eloszlatva minden sötétséget és nehézséget. Hiszem, hogy a mai nap a terhektől való megszabadulás és az új kezdetek napja lesz számotokra.

Kedves Olvasóink, használjátok ki a telihold energiáját, hogy közelebb kerüljetek Istenhez és elengedjétek terheiteket. Bízzatok abban, hogy az Úr mindig mellettetek áll és segít nektek a nehézségeken átlépni. Áldott és felszabadító napot kívánok mindenkinek!

pozitív gondolatok blog

Gábor, a béke követője

Felkészülés a telihold áldásos hatásainak felhasználásához: Út a lelki megújulás felé

Csodás áldást hozó telihold ima

Csodás áldást hozó telihold ima

pozitív gondolatok blog

365 Nap Pozitív Gondolatokkal


Kedves Olvasóink!

Szívünk mélyéből szeretnénk megköszönni, hogy velünk tartotok ezen a különleges spirituális úton, ahol nap mint nap megosztjuk gondolatainkat, imáinkat és bölcsességünk darabkáit. Kiemelten fontos számunkra, hogy tudjátok: minden, amit itt olvasnak, szívünk és lelkünk mélyéből fakad, és sohasem kérünk érte anyagi ellenszolgáltatást.

Hiszünk abban, hogy a tudás és a bölcsesség, melyet megosztunk, mindenki számára hozzáférhető és ingyenes kell, hogy legyen. Az a hitünk vezérel, hogy a világ egy jobb hely lehet, ha mindenki hozzáfér azokhoz a spirituális eszközökhöz, amelyekkel megvilágíthatja saját életét és környezetét.

Örömmel látjuk, hogy egyre többen csatlakoznak közösségünkhöz, és hálásak vagyunk minden egyes megosztásért, amit tesznek. Ez a gesztus – bár egyszerűnek tűnhet – óriási jelentőséggel bír számunkra. A megosztásokkal nem csak abban segítetek bennünket, hogy továbbra is növekedhessünk és fejlődhessünk, de azt is lehetővé teszitek számunkra, hogy egyre több ember számára világítsuk meg az utat.

Kérjük tehát, ha olyan tartalommal találkoztok oldalunkon, amely mélyen megérinti a szíveteket, vagy útmutatást nyújtanak a mindennapokhoz, ne habozzatok megosztani azt barátaitokkal, családtagjaitokkal, vagy akár a közösségi médiában. Minden megosztás egy újabb lépés a közös úton, amelyet a bölcsesség, az egység és a szeretet világít meg.

Köszönjük, hogy részesei vagytok ennek a csodálatos közösségnek és hogy segítetek fényt és szeretetet vinni a világ minden tájára.

A szeretet és békesség jegyében,

pozitív gondolatok blog


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

Gábor, a béke követője


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

Egyetlen mondat amit jegyezz meg: Ez a mantra segít, ha nehéz helyzetbe kerülsz!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével