Teremtő üzenet a tízmilliószoros napra: folytatódik az átalakulás

Teremtő üzenet a tízmilliószoros napra: folytatódik az átalakulás!

Ma az angyalok és Athéné Istennő a belső bölcsesség erejére és fontosságára hívják fel a figyelmet. A Vénusz és a Pallas együttállása most azt a tudást hozza felszínre, amely az Egységért, az Mindenségért munkálkodik.

Két erőteljesen női minőséget hordozó égitest lép most egymással olyan fényszög kapcsolatba, amelyben segítik kidomborítani egymás jó tulajdonságait. A Vénusz, amely a szépség, a szerelem és az életöröm princípiuma, egyébként is jelentősebb a pénteki napokon, de a másik női energiákat képviselő kisbolygóval együtt már nagyon erőteljes hatást rezegtet a térbe. A Pallas kifejezetten a női bölcsesség archetípusát jelképezi. Ez egyéni szinten azt jelenti, hogy nincs hiszti, nincs dráma, a dolgokat felülről látó és érzékelő, ugyanakkor a női, befogadó energiákkal telített bölcsesség van, amely az Egész érdekeit képviseli.

A napokban sok-sok emberi kapcsolat ment át nagy átalakuláson. Valljuk be, ilyenkor a Nők hajlamosabbak a sértettség és a játszmák színpadára vonulni. Most éppen azt segítik az energiák, hogy ezen a hölgyek felül tudjanak emelkedni. De ne hidd azt, hogy a Férfiaknak nincs dolga ezzel! Minden embernek van női és férfi oldala! Most a Férfiak számára is fontos üzenet, hogy lépjenek ki az állásaikat tartó harcos szerepköréből, lágyuljanak el, és szeretettel, befogadással, elfogadással tekintsenek a kialakult helyzetre.

Az angyalok ma azt kérik, hogy ébreszd fel magadban a belső bölcsességet! Higgy abban, hogy ott van benned a tudás, a lálátás képessége és a tapasztalás lehetősége! Ne engedd, hogy elvessz a részletekben, hanem lásd egységben önmagad, az életed és a kapcsolataidat! A tegnapi angyali üzenetben részletesen ismertetett hatások még most is tartanak. Nincs még megállás, nincs még kiszállás. Az életed formálódik és alakul, a kapcsolataidat rendezned kell, csak épp ma kapsz hozzá egy újabb segítséget, egy kis könnyítést.

Jó, ha bizakodóan állsz bele ebbe a folyamatba, és képes vagy hinni a nyertes-nyertes helyzetekben, ahol mindenki úgy érezheti a végén, hogy megfelelő irányba változott az élete. Ám figyelj arra, hogy ne ess a hurráoptimizmus csapdájába, mert Te, és a belső átalakulásod is kell a megoldáshoz! Tudnod kell, hogy minden átalakulás akkor ment végbe, amikor a lelked megnyugodott, amikor nincs bűntudatod, lelkiismeret furdalásod, hiányérzeted. Amíg ezeket érzed, az ügyed nem záródott le. Ott még feladat van, amit bölcsen és szeretettel kell teljesítened.

Az angyalok azt kérik, hogy engedd a benned lévő bölcsességet is fejlődni és formálódni! Ne ragaszkodj, ne kapaszkodj abba, ahogy eddig láttad és hitted a dolgokat, hanem engedd magad megnyílni egy magasabb minőség befogadására. Ez a képesség azt jelenti, hogy nem egóból, hanem egy magasabb nézőpontból működsz, és képes vagy akár azt is beismerni, ha valahol nem a legmegfelelőbb döntést hoztad.  A szűzben tartózkodó Jupiter ma központi eleme a planétának, és ez segít Neked letisztázni, szintetizálni a tudásodat, támogat a mély meditációs tapasztalatok megélésében és az Isteni Tudás megtapasztalásában.

Légy nyitott és elfogadó, légy kellően bölcs ahhoz, hogy meglásd a mostani helyzeted valódi igazságát, az abban rejlő további tanulnivalókat és teendőket! A változás még mindig történik. Engedd, hogy a változásban ne csak a külső körülményeid és a kapcsolataid változzanak, hanem Te magad is!

Szeretettel!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL