Tudatos kommunikáció az Angyalokkal: Így kérj segítséget, ha bajban vagy!

Tudatos kommunikáció az Angyalokkal: Így kérj segítséget, ha bajban vagy!

Üdvözlet, Szeretett Olvasóink!

Most egy rendkívül fontos témában szeretnék veled beszélgetni: a tudatos kommunikációról az angyalokkal, különösen abban az esetben, ha bajban vagy és segítségre van szükséged. Készen állsz a csodás útra?

Az angyalok mindig készen állnak arra, hogy segítsenek nekünk, de fontos megérteni, hogy a szabad akaratunkat tiszteletben tartják. Ez azt jelenti, hogy ha segítséget szeretnénk kérni tőlük, akkor először tudatosan fel kell hívnunk őket.

Íme néhány lépés, amit te is megtehetsz:

1. Nyugodj Meg és Központosítsd Magad: Első lépésként keress egy csendes helyet, ahol pár percre egyedül lehetsz. Lélegezz mélyen, és hagyd, hogy a belső nyugalom elárasztson. Ez segít megnyitni a kapcsolatot az angyalokkal.

2. Szólítsd Meg Az Angyalokat: Most, hogy nyugodt és központosított vagy, szólítsd meg az angyalokat. Ezt hangosan is megteheted, vagy a szívedben. Nincs szükség komplikált szavakra, egyszerűen csak kérd meg őket, hogy jöjjenek és segítsenek.

3. Kérd Az Angyalok Segítségét: Miután megidézted az angyalokat, kérd meg őket, hogy segítsenek a konkrét helyzetben. Légy őszinte és nyílt, ne félj elmondani, mi a probléma és mire van szükséged.

4. Köszönd meg Az Angyalok Segítségét: Az angyalok segítségkérés után azonnal munkába látnak, ezért köszönd meg nekik a segítségüket. A háló nagyon erős energia, amely mélyíti a kapcsolatot az angyalokkal.

5. Figyelj Az Üzenetekre: Az angyalok gyakran üzeneteket és jeleket küldenek, hogy megmutassák, ott vannak és segítenek. Ezek az üzenetek lehetnek intuíciók, álmodban kapott üzenetek, vagy akár “véletlenségek” a mindennapi életedben.

A bajban lévő embereknek mindig ott vannak az angyalok, és mindig készen állnak arra, hogy segítsenek. Emlékezz arra, hogy te magad is érdemes vagy a segítségre, és soha ne félj kérni.

Te vagy a fény. Te vagy az energia. Te vagy a Világegyetem. És mindig, mindig, mindig szeretettel fordulj magad felé. A fény és a szeretet mindig legyen veled!

Szeretettel,

Pozitív gondolatok blog

365 Nap Pozitív Gondolatokkal

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

A tartalom nem másolható!