Üdvözlet kedves olvasónk!

Szeretettel köszöntelek az Angyali üzenetekkel teli blogon!

Kedves Olvasók!

Isten hozott benneteket a Kelleni Fog blogon! Nagy örömömre szolgál, hogy megismerhetitek napi lelki útravalóinkat, melyekkel nap mint nap igyekszünkk feltölteni és megerősíteni benneteket hitben és reményben.

Írásaim keresztény szellemiségben fogantak, de mindannyiunkhoz szólnak felekezettől függetlenül. Gondolataim arra ösztönöznek, hogy elcsendesedjünk kicsit a rohanó hétköznapokban, befelé figyeljünk, meghallgassuk lelkünk hangját. Rámutatnak, mennyi erő, bölcsesség és szeretet lakozik bennünk, csak meg kell tanulnunk meríteni belőle.

Tapasztalataim és felismeréseim arra inspirálnak, hogy jobban bízzunk magunkban és abban a tervben, amit Isten álmodott meg számunkra. Bátorítanak, hogy ne féljünk változtatni, újrakezdeni, továbblépni, ha egy ajtó bezárul. Emlékeztetnek rá, hogy soha nem vagyunk egyedül, egy Végtelen Szeretet mindig velünk van.

Hiszem, hogy ezek a sorok sokunk számára kelleni fognak a mindennapokban. Támaszként, iránymutatóként szolgálnak majd, hogy teljesebb, gazdagabb életet élhessünk. Merítsetek hát belőlük bátran erőt, hitet és bizalmat!

Tárt szívvel és nyitott lélekkel olvassátok az üzeneteket! Engedjétek, hogy megérintsenek, elgondolkodtassanak és közelebb vigyenek Önmagatokhoz! Hallgassátok a szíveteket, mert a válaszok már ott vannak bennetek!

Kellemes és lélekemelő olvasást kívánok minden kedves látogatónak!

Isten áldása kísérjen utatokon!

Szeretettel:

Gábor

Gábor, a béke követője


A pozitív gondolatok aláírással ellátott cikkeket csak az írásos hozzájárulásunk után lehet máshol közzétenni!


Kedves Olvasónk, örömünkre szolgál, hogy ezen az utazáson velünk tartasz, ahol az angyalok szeretetteljes üzenetét és áldását közvetítjük feléd. A Világegyetem folyamatosan beszél hozzánk, és mindig vannak üzenetek, amiket az angyalok küldenek felénk.

Az angyali üzenetek és áldások nemcsak nekünk szólnak, hanem mindazoknak is, akik körülöttünk vannak. Egyetlen megosztás is nagyon erős lehet, mert az lehetővé teszi, hogy az angyali áldások és üzenetek másokhoz is eljussanak.

Az angyalok szeretnék, ha tudnád, hogy az ő üzeneteik és áldásaik megosztása nemcsak másoknak segít, hanem neked is. Ahogyan te adsz, úgy is kapsz. Ez a törvény a Világegyetemben, és ez az, amit a karma is jelent. A megosztás az adakozás egy formája, amelyben az angyalokkal együttműködve segítünk másoknak, és ezzel saját magunkat is gazdagítjuk.

Ha úgy érzed, hogy az angyalok üzenete és áldása segített neked, vagy megérintett valahogy, kérlek, gondolj az üzeneteink megosztására. Nem kötelező, de ha úgy döntesz, hogy megosztod, akkor egy karmikus jócselekedetet végzel el.

Ez nemcsak segít másoknak, hanem segít az angyaloknak is, hogy eljussanak azokhoz, akiknek szükségük van az ő üzenetükre és áldásukra. A megosztás hatalmas erővel bír, mert az erősíti az angyalok üzeneteinek és áldásainak erejét.

Köszönöm, hogy itt vagy velem, és hogy megosztod az angyalok üzeneteit és áldásait. Higgy abban, hogy amit adsz, azt kapod vissza. Bízz az angyalokban, és fogadd el az ő áldásukat.

Angyali szeretettel,
[Pozitív Gondolatok Facebook Oldal]


A MEGOSZTÁSOK EREJE

Kedves Olvasóink!

Szívünk mélyéből szeretnénk megköszönni, hogy velünk tartotok ezen a különleges spirituális úton, ahol nap mint nap megosztjuk gondolatainkat, imáinkat és bölcsességünk darabkáit. Kiemelten fontos számunkra, hogy tudjátok: minden, amit itt olvasnak, szívünk és lelkünk mélyéből fakad, és sohasem kérünk érte anyagi ellenszolgáltatást.

Hiszünk abban, hogy a tudás és a bölcsesség, melyet megosztunk, mindenki számára hozzáférhető és ingyenes kell, hogy legyen. Az a hitünk vezérel, hogy a világ egy jobb hely lehet, ha mindenki hozzáfér azokhoz a spirituális eszközökhöz, amelyekkel megvilágíthatja saját életét és környezetét.

Örömmel látjuk, hogy egyre többen csatlakoznak közösségünkhöz, és hálásak vagyunk minden egyes megosztásért, amit tesznek. Ez a gesztus – bár egyszerűnek tűnhet – óriási jelentőséggel bír számunkra. A megosztásokkal nem csak abban segítetek bennünket, hogy továbbra is növekedhessünk és fejlődhessünk, de azt is lehetővé teszitek számunkra, hogy egyre több ember számára világítsuk meg az utat.

Kérjük tehát, ha olyan tartalommal találkoztok oldalunkon, amely mélyen megérinti a szíveteket, vagy útmutatást nyújtanak a mindennapokhoz, ne habozzatok megosztani azt barátaitokkal, családtagjaitokkal, vagy akár a közösségi médiában. Minden megosztás egy újabb lépés a közös úton, amelyet a bölcsesség, az egység és a szeretet világít meg.

Köszönjük, hogy részesei vagytok ennek a csodálatos közösségnek és hogy segítetek fényt és szeretetet vinni a világ minden tájára.

A szeretet és békesség jegyében,

pozitív gondolatok blog

A tartalom nem másolható!