Uriel Arkangyal Égi Útmutatása

Uriel Arkangyal Égi Útmutatása

Az idők kezdetén, egy apró faluban, egy Amara nevű egy fiatal nő élt. Ő az a fajta ember volt, aki élete minden napján a hite által élt, mindig keresve az égiek jelét és az isteni útmutatást.

Egy nap, Amara  szívdobbanásában érezte, hogy valami csodálatosra számíthat. Ahogyan a nap sugarai átszűrődtek a sűrű fenyvesen, egy különleges, aranyszínű fény ragyogott a falu közepén található kis tisztáson. Amara odament, és amint belépett a fénybe, egy magas, sugárzó lény jelent meg előtte.

“Amara, én vagyok Uriel, az Isten fényének arkangyala. Azért jöttem, hogy segítsek neked egy isteni üzenet megértésében,” mondta az arkangyal, hangja mélyen megnyugtató és egyben inspiráló volt.

Amara, teljesen le volt nyűgözve, meghajolt meg az arkangyal előtt. “Mi az üzenet, amit nekem hoztál?” kérdezte félénken.

Uriel elmosolyodott, és az egyik kezében egy gyönyörű, aranykulcsot nyújtott Amara felé. “Ez a kulcs,” mondta, “a szíved mélyén található kapuhoz vezet, ahol minden válasz, minden remény és minden jóság rejtőzik.”

Ahogyan a korábbi tanításainkban is olvashatjuk, az égi lények mindig ott vannak körülöttünk, hogy segítsenek, amikor csak hívjuk őket. Amara örökre megjegyezte a pillanatot. Az arkangyal elvezette Amarát a kulcs segítségével egy régi templomhoz a falu szélén. Uriel ekkor azt mondta: “Belépve ebbe a templomba, megtalálod a választ minden kérdésre. De csak akkor, ha a szíved mélyén igazán hiszel.”

Amara lépett a templom ajtaján, és ahogy a kulcsot a zárban elforgatta, egy hihetetlen, csodálatos fény tört ki felé, minden irányból. Belépett, és ott találta magát egy hatalmas, arany csarnokban, ahol számtalan angyal énekelt és táncolt. A szívét megtöltötte a béke és a boldogság érzése.

Mikor visszatért a templomból, az Uriel arkangyal még egyszer megjelent előtte és azt mondta: “Mostantól minden választ tudsz, minden kérdésre, mely a szívedben él. Ne feledd, hívd az égieket, amikor csak segítségre van szükséged.”

Amara visszatért a faluba, és mindenkinek elmesélte a csodálatos találkozását Uriel arkangyallal. A falu lakói megtanulták a hit, a remény és az isteni szeretet erejét. Mindenki tudta, hogy az angyalok mindig ott vannak, amikor csak szükségük van rájuk.

pozitív gondolatok blog


A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

365 Nap Pozitív Gondolatokkal


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK