Váratlan anyagi segítség közeledik – 24 órán belül derült égből érkezik az örömhír!

Váratlan anyagi segítség közeledik – 24 órán belül derült égből érkezik az örömhír!

Szeretett Olvasónk!

Milyen csodálatos érzés, amikor a világegyetem összedolgozik értünk, és a legváratlanabb pillanatokban hozzásegít bennünket az áhított jóléthez! A váratlan anyagi segítség nemcsak egy fizikai áldás, hanem a Teremtő és az univerzum jele arra, hogy imáink meghallgatásra találtak, és sohasem vagyunk egyedül a kihívásaink közepette.

Ebben a cikkben egy különleges üzenettel és jövendőmondással szeretnénk megosztani veled, melyet az égi angyalok és a belső bölcsességünk közösen suttog elénk.

Jövendőmondás: A következő 24 órában különleges energiák vesznek körül. Az Univerzum minden zegzugában rezonálni fog a pozitív változás vibrációja. Valami váratlan, de erőteljes anyagi segítség közeledik feléd. Ne legyen kétséged: ez nem véletlen. A létezés központjában álló szeretet és együttérzés küldi feléd ezt az áldást, hogy megkönnyítse utadat és támogassa életed céljait.

Üzenet az ég segítő angyalától:

“Drága gyermekem, sosem hagyunk el téged. Még a legnehezebb időkben is melletted állunk. A közelgő anyagi áldás nem csak anyagi jólétet jelent, hanem azt is, hogy folyamatosan gondoskodunk rólad és támogatunk minden lépésednél. Bízz bennünk, és fogadd el ezt az ajándékot nyitott szívvel.”

A Dalai Láma tanítása szerint a könyörületesség és az együttérzés az életünk alapjai. Amikor megkapjuk az Univerzum ajándékait, legyen az bármilyen formájú, azt mindig hálával és alázattal kell fogadnunk.

Kérlek, hogy oszd meg ezt a cikket a három kedvenc Facebook csoportodban, hogy másokat is elérhessünk ezzel az üzenettel. Az áldás továbbadása által nemcsak te, hanem az egész közösség erősödik.

Mindannyian érdemesek vagyunk a szeretetre, a támogatásra és az Univerzum bőségére. Ha ezt az üzenetet továbbadod, segítesz abban, hogy mások is elérjék ezt a bőséget és megoszthassák másokkal!

Legyen az életed telve szeretettel és békével!

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK