Vasárnap az angyali áldások ezerszeres energiával áramlanak, ezzel az imával vond magadhoz a segítséget!

Vasárnap az angyali áldások ezerszeres energiával áramlanak, ezzel az imával vond magadhoz a segítséget!

Kedves Olvasóink!

Vasárnap, a pihenés és megújulás napja, egy különleges időszak, amikor az angyali áldások ezerszeres energiával áramlanak felénk. Ez a nap egy mélyebb kapcsolat kialakítására szolgál közöttünk és a spirituális világ között, amely mindig készen áll arra, hogy támogasson és vezessen bennünket útjainkon.

“Mert hol ketten vagy hárman egybegyűlnek az én nevemben, ott vagyok közöttük.” (Máté 18:20)

Ez a bibliai idézet emlékeztet minket arra, hogy amikor szívünkkel és lelkünkkel együtt fordulunk az Univerzum felé, megerősítést nyerünk cselekedeteinkhez és gondolatainkhoz.

Az áldások angyalának üzenete vasárnapra így szól:

“Nyisd meg szívedet és lelkedet, hogy befogadhassad az égi világ fényét és szeretetét. Az angyali áldások, mint a napfény, átölelnek és megvilágítanak minden sötét sarkot, feltárva előtted az útmutatást és a reményt!”

Ezen a vasárnapon egy jövendőmondás szerint különleges áldások várnak rád. Ezek az áldások formájukban különbözőek lehetnek: egy váratlan találkozás, egy inspiráló gondolat, vagy éppen egy fizikai ajándék. Legyél nyitott és fogadó, hiszen ezek az áldások pontosan azt hordozzák, amire szükséged van a jelen pillanatban, hogy előrébb lépj a spirituális úton és közelebb kerülj a valódi énedhez.

Most pedig, hogy maximálisan kihasználhassuk ezt az angyali energiákban gazdag napot, mondjuk el együtt ezt az imát:

“Drága Mennyei Atyám és szeretett Angyalaim, hálás szívvel fordulok felétek ezen a csodálatos vasárnapon. Nyitott vagyok az áldásaitokra, és készen állok arra, hogy befogadjam az égi szeretet és bölcsesség minden ajándékát. Segítsetek, hogy érzékeny legyek azokra az üzenetekre és jelekre, amelyeket küldetek nekem, és adjatok erőt, hogy bátran kövessem azokat az útmutatásokat, amelyek közelebb visznek engem az én valódi célomhoz és szívem vágyaihoz. Áldjatok meg bőséggel, egészséggel, szeretettel és világossággal. Köszönöm az angyali áldásokat, amelyek ezerszeresen áramlanak felém ezen a napon!

Ámen.”

Kedves lelkek, bízzatok abban, hogy ezen a vasárnapon, és minden más napon is, az Univerzum és az angyalok mellettetek állnak. Fogadjátok el az áldásokat, amelyeket az élet kínál, és emlékezzetek, hogy minden egyes áldás, amit továbbadtok, megsokszorozódva tér vissza hozzátok!

Szeretettel és fényben,

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

365 Nap Pozitív Gondolatokkal


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!